Skip to main navigation Skip to main content Skip to page footer

Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Υλικών

NEWS

Ολοκληρώθηκε το Επιστημονικό Συνέδριο Energy MAterials and NATural rEsources 2023 (EMANATE)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ENERGY MATERIALS AND NATURAL RESOURCES 2023 (EMANATE)

Το επιστημονικό συνέδριο Energy MAterials and NATural rEsources 2023 (EMANATE), που διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Υλικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με την υποστήριξη του Ερευνητικού Ινστιτούτου Ενέργειας ΕΚΠΑ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ημερίδα «Τα Δασικά οικοσυστήματα στη Βόρεια Εύβοια- μεταπυρική διαχείριση» που θα υλοποιηθεί στη Λίμνη υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαντουδίο?

ΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΔΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ- ΜΕΤΑΠΥΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟ?

Tο Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Διρφύων-Μεσσαπίων θα πραγματοποιήσει Ημερίδα την Παρασκευή 17/03/2023, ώρα 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στη Λίμνη του Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης- Αγ. Άννας.

Στόχοι της Ημερίδας είναι:

*Να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τη λειτουργία των Δασικών Οικοσυστημάτων και την...

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του ΕΚΠΑ σε επιχειρήσεις του Αγρο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟ

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων διοργάνωσε νέες εκπαιδευτικές επισκέψεις το Δεκέμβριο του 2022 σε επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα του Νομού Ευβοίας. Η διοργάνωση των επισκέψεων έγινε από την Επ. Καθηγήτρια Μαρία Κούκου και τον Καθηγητή Βασίλειο Σταθόπουλο.

See you in TEDx Tanagra (Δωρεάν παρακολούθηση)

SEE YOU IN TEDX TANAGRA (ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ)

Βασίλειος Σταθόπουλος: "Κεραμικά Υλικά, Πορώδη και Καταλυτικά "Ένας νέος ρόλος για το διοξείδιο του… "